Het jaar loopt ten einde ...

01-12-2021

Zoals ik vorige keer al schreef loopt het golfjaar bijna ten einde, dat zie je dan ook terug in het aantal door ons georganiseerde wedstrijden in november, dat waren er 2, namelijk;

Zaterdag 6 november
Een nieuw format , “de Eikenblaadjes wedstrijd”, met de mogelijkheid om zelf teams samen te stellen, ook mochten er gastspelers aan meedoen. De wedstrijdvorm was een variatie op Texas scramble. Iedereen moest afslaan, iedereen mocht vanaf de beste bal verder spelen. De score van de 2 beste spelers van elke flight per hole moest genoteerd worden, hierdoor kwam er een monsterscore voor het winnende team uit van maar liefst  106 stbf punten, Tilly en Piet de Jongh, Leo de Klerk en Piet van den Hoven van harte gefeliciteerd.

Zondag 21 november
1e Wintermaandbeker een individuele stableford wedstrijd. Zowel dames en heren sloegen af van dezelfde kleur tee, deze keer geel. Er werd in tegenstelling tot de zomer maandbeker niet in 2 categorieën gespeeld. Met 30 deelnemers was het een aarzelende start van deze serie, maar dat lag waarschijnlijk ook aan de weersvoorspelling. Gelukkig voor de deelnemers werd de wedstrijd onder zeer goede en droge  omstandigheden gespeeld. Winnaar bij de dames werd Esther Schagen met  36 stbf punten, bij de heren werd Cor van den Heuvel 1e eveneens met 36 punten. Ook zij beiden van harte gefeliciteerd.

Voor december weer een kleine kalender, namelijk;

Zaterdag 4 december:
2e Wintermaandbeker. De kleur van de tee wordt in de week voorafgaand aan de wedstrijd bepaald, we kijken eerst naar de te verwachten weersomstandigheden en de conditie van de baan.

Zondag 19 december:
Terug naar het Licht, de spelvorm moet nog worden bepaald.

We zitten volop in de voorbereiding voor de kalender van het nieuwe jaar, alle commissies is om input gevraagd, zodra de kalender gereed is zal deze gepubliceerd worden.
 
Met vriendelijke groet,

Ton van der Steen
Voorzitter Weco
 
Het jaar loopt ten einde ...

« Terug