Heerendagen 2023

26-02-2023

De inloopwedstrijden, die zich op een grote belangstelling mogen verheugen, zijn nog niet teneinde maar het bestuur is al druk bezig geweest met de voorbereiding voor het nieuwe seizoen 2023. De Openingswedstrijd van de Heerendagen is 29 maart.

Dit heeft geresulteerd in een zeer afwisselend speelschema (zichtbaar op de website) met veel nieuwe elementen zoals een variatie in starttijden. Verdere details daarvan zijn te vinden in de Loonsche App en in Proware via de website.

Er zijn drie competities opgenomen van elk 5 of 6 wedstrijden:
  • Stableford.
  • High Five:
    van elke gespeelde 9 holes tellen slechts 1 par 3, 1 par 5 en 3 par 4’s mee.
  • Eclectic:
    de beste scores voor elk van de 18 holes na alle wedstrijden tellen mee.
    De High Five en Eclectic wedstrijden zijn niet qualifying.
De resultaten van deze drie competities tellen mee voor de titel Heerendag Golfer van het Jaar. De reglementen van deze competities staan op de website.

Er staan voorts zes wedstrijden met een bijzondere spelvorm (veelal in teamvorm) op het programma waaronder de openingsdag, de slotdag en de Vriendendag en verder nog twee uitwisselingswedstrijden met de heren van Almkreek en de gezamenlijke wedstrijd met de dames.

De meeste wedstrijden starten vanaf ongeveer 9:30 uur. Daarnaast zijn er drie wedstrijden die starten rond 13:30 uur waarna gezamenlijk een hapje kan worden gegeten, en een avondwedstrijd met start rond 17:00 met daarna nog een drankje. Bij deze wedstrijden starten 9 holes spelers twee uur later zodat alle spelers ongeveer gelijktijdig binnen komen voor de nazit. Ook zijn er twee lunchwedstrijden waarbij 9 holes voor de lunch worden gespeeld en/of 9 holes na de lunch kunnen worden gespeeld.

Aan de meeste wedstrijden zijn geen kosten verbonden behalve het afschrijven van de benodigde tikken en alle heren van 18 jaar en ouder die lid zijn van De Loonsche Duynen kunnen meedoen. Wanneer er kosten aan een wedstrijd verbonden zijn dan wordt dit vermeld in de Loonsche App | Proware.

De Heerendagcommissie hanteert dit jaar weer het contribuanten systeem van EUR 40 waarmee u korting krijgt op de prijs van de wedstrijden.

Bij de eerstvolgende nieuwsbrief zal de begroting meegestuurd worden.

Wij wensen iedereen een fantastisch Heerendag seizoen toe en rekenen op grote deelname!                                                             
Heerendagen 2023

« Terug