HANDICART WEDSTRIJD 2021

03-09-2021
 
Zondag 29 augustus 2021 werd de jaarlijkse Handicart wedstrijd gehouden en het werd een enorm succes, er waren  98 inschrijvingen, GEWELDIG, een pluim voor alle deelnemers.

Ook willen wij de donateurs bedanken die niet in de gelegenheid waren mee te spelen maar toch een donatie hebben gedaan. Wij, Balth en Anne Kerver, consuls van Stichting Handicart, zijn iedereen bijzonder erkentelijk voor de inzet, medewerking en het vele werk. De directie van ONS Golfpark De Loonsche Duynen heeft het mede mogelijk gemaakt dat alle inschrijfgelden ten goede komen aan Stichting Handicart en dat werd een hoog bedrag t.w. € 3.450,00 !!

Het bestuur van onze golfclub deed ook een bijzondere duit in het zakje door o.a. schilderijen beschikbaar te stellen voor de veiling die onder deskundige leiding van Cor van de Heuvel werden geveild. Voor de TOMBOLA was, zoals de afgelopen 20 jaar, Annelies Bos verantwoordelijk en onder haar bezielende leiding werden ook hier records gebroken …. echt onvoorstelbaar! Ook was er voldoende bezetting qua personeel in het clubhuis.

We willen de wedstrijdcommissie met name Niek en Wilma zeker niet vergeten want deze mensen waren ongelofelijk geduldig met U en ons, zonder mokken werd elke wijziging doorgevoerd zodat alles vlekkeloos verliep, dank hiervoor.
 
De spelvorm was dit jaar Texas Scramble en de 1e plaats was voor het viertal
Ercole Cesarini, Frans Tuerlings, Jos van der Velden en Ercole de Brouwer.

De 2e plaats was voor het viertal
Ad van Doremalen, Michel van den Bersselaar, Mylene van den Bersselaar en Hillet van Doremalen.
 
We hopen door deze geslaagde dag volgend jaar weer genoeg Handicarts te hebben tegen gereduceerd tarief zodat degenen die hiervan afhankelijk zijn toch nog vele jaren hun golfsport kunnen beoefenen.
 
Mensen, wij zijn hartstikke blij en wij hopen dat U de volgende editie ook weer van de partij bent  …. BEDANKT ook namens DE STICHTING HANDICART.
 
Anne en Balth Kerver

Klik hier voor de foto's.
 
HANDICART WEDSTRIJD 2021

« Terug