GOEDE DOELEN WEDSTRIJD

04-09-2023

Op dinsdag 12 september organiseren wij de gezellige Goededoelenwedstrijd. Zoals altijd proberen wij een goed doel te vinden waarvoor een clubgenoot(e) zich persoonlijk inzet. 
 
Wij hebben een hele mooie nieuwe bestemming gevonden dit jaar, namelijk de stichting waarvoor Patty de Wit zich hard maakt: NAH Heusden, een organisatie die zich inzet voor mensen met Niet Aangeboren Hersenletsel

Patty schrijft hier het volgende over:
 
"Ondergetekende is "voortrekster" van het initiatief NAH HEUSDEN. Een initiatief gericht op Heusdenaren met Niet Aangeboren Hersenletsel alsmede hun omgeving/mantelzorgers/familie. Iedere derde donderdag van de maand vindt onder het motto "Je hoeft het niet alleen te doen" een bijeenkomst plaats. Een sociaal/informatieve avond. De bijeenkomsten zijn geheel vrijblijvend. Gezellig, nuttig, leerzaam, sportief, ontspannend. Emotioneel. Vermoeiend. Confronterend. Altijd op dezelfde tijd, te weten 19.00 uur. NAH Heusden ontvangt geen structurele overheidssubsidie. Wij moeten het hebben van giften van diverse bedrijven/service organisaties zoals de Rotary  in het Heusdense alsmede vrijwillige & gratis inzet van Heusdenaren bij activiteiten zoals Nordic Walking."
 
De gezelligheidswedstrijd op dinsdag 12 september is over 9 holes, startend vanaf 09:56 uur op hole 1 en hole 10. Je kunt je aanmelden met een compleet team (4 personen) of je kunt aangeven dat je samen met iemand in dezelfde flight wilt spelen, maar ook wanneer het je niet uitmaakt met wie je ingedeeld wordt, zorgen wij voor een gezellige flight natuurlijk! Mooie gelegenheid om eens mee te spelen! 
 
De spelvorm is Texasscramble en na afloop van de wedstrijd zullen wij, onder het genot van een aangeboden worstenbroodje, een korte presentatie krijgen van Henk van Berkum, eveneens lid van onze golfclub en ook verbonden aan deze mooie stichting, over de stichting waaraan het inschrijfgeld, t.w. EUR 12,50 volledig ten goede komt. 
 
Wij kijken uit naar je deelname, want wat is er nu leuker dan te golfen en hiermee ook nog zo'n mooi Goed Doel te supporten! De bedoeling is dat iedereen cash doneert in de daarvoor bestemde 'box' zodat we na afloop van de wedstrijd een goed gevulde envelop mee kunnen geven voor NAH Heusden. 
 
Groeten,
Patricia van de Hout
GOEDE DOELEN WEDSTRIJD

« Terug