DE PRESIDENTSCUP 2023

31-08-2023

Beste leden van Golfclub De Loonsche Duynen,
 
Ook dit jaar staat de Presidentscup weer op de kalender en wel op zaterdag 30 september. Dit kunnen we toch wel als de clubwedstrijd van het jaar beschouwen.
  • Het is een 18-holes wedstrijd en omdat het een Parkdag is worden er door HGE geen rondes afgeschreven. We strijden dan om de felbegeerde cup en de vermelding van jouw naam op het bord bij de trap.
  • Er kunnen maximaal 120 leden meedoen dus is het raadzaam om snel in te schrijven. De inschrijving staat open voor leden met een maximale hcp van 54.
  • Om voor de prijzen te strijden moet je maximale hcp 36 zijn en moet je na 1 april 2023 3 qualifying kaarten gelopen hebben waarvan 2 in een qualifying clubwedstrijd op De Loonsche Duynen.
Voldoe je niet aan deze eisen, dan kun je toch inschrijven maar doe je niet mee voor de hoofdprijs.

Bij ontvangst staat er vanaf 10.00 uur een kop koffie/thee met iets lekkers klaar waarna we om 10.45 uur naar de holes lopen waar we starten met een shotgun om 11.00 uur.

Na afloop hebben we de tijd na te borrelen en om je om te kleden. Het kledingadvies is smart casual. De avond zal gevuld worden met een heerlijk walking diner, de prijsuitreiking en een optreden van The Great Guys. Bij velen van ons niet onbekend want zij hebben bij het lustrumfeest in 2019 voor een geweldige sfeer gezorgd.

De kosten voor deelname aan deze dag bedragen EUR 35,-. Voor deze betaling ontvangt u na sluiting van de inschrijftermijn een betalingsverzoek.

De inschrijving staat vanaf nu open, klik hier. Schrijf snel in, want vol is vol!
 
Paul van den Hout
Voorzitter Golfclub De Loonsche Duynen
DE PRESIDENTSCUP 2023

« Terug