De Par3 Challenge

20-09-2022

Door Danny Harreman

De Par3 Challenge: wat doe ik mezelf aan....
 
Getriggerd door het mailtje van onze voorzitter Paul van de Hout waarin hij tips gaf om eventuele overgebleven tikken dit jaar nog op te maken ben ik mijn overgebleven saldo gaan checken.  Toen bleek dat ik nog niet zoveel gegolfd had dit jaar en ik nog 7 van de 20 tikken over had. Zou ik dan toch maar meedoen aan een clubwedstrijd?

Het probleem is echter: officiële golfwedstrijden zijn niet zo mijn dingetje ……  Ik ben toch over de drempel heengestapt en heb mij ingeschreven voor de Par 3 challenge. Met spanning keek ik uit naar de flightindeling en ik bleek het goed getroffen te hebben met Anna en Felix. Anna hielp mij op een leuke manier met het opfrissen van de golfregeltjes en Felix was een rustige stabiele factor precies wat ik nodig had …. Ook was het fijn dat ik bij deze wedstrijdvorm geen idee had wat ik moest verwachten qua scores, dus druk maken was geen optie.

Mijn verbazing was dan ook erg groot toen bij de prijsuitreiking bleek dat ik de overall winnaar was. Hierbij had ik uiteraard het geluk dat de wedstrijdvorm uitging van de netto score ……
 
Het bleek achteraf dus maar weer dat ik mij druk gemaakt had om niets. Ook een officiële wedstrijd golfen kan dus, zonder al te veel spanning, gezellig zijn. Alle ingrediënten voor deze leuke dag waren aanwezig: een prima organisatie, leuke flightgenoten, stralend weer en gezellige horecamedewerkers van de Loonsche Duynen, waarvoor allen dank.
 
Op naar de volgende wedstrijd ……
De Par3 Challenge

« Terug