DE PAR VAN COCK

27-06-2021  

De Par van Cock


Afgelopen vrijdag, de dag voor de vossenjacht op de Loonsche Duynen, fietsten Ton en ik van Herpt naar Vlijmen. Plotseling zagen we voor ons een vos oversteken ... ! Leuk, verder niet aan gedacht, maar als je dan allebei de dag erna de vossenjacht wint, bij de dames en de heren, dan krab je je nog eens achter de oren. Hoe toevallig is dit?
 

De Par van ...


2021 De par van Cock. In de vorige editie verdiende Cock Dam de titel. Daar konden we niet omheen. Op iedere hole een grote foto van de VOS (Cock) en het aantal slagen dat hij gescoord had op de betreffende hole: Dit is dan de Par van ... Complimenten aan de wedstrijdcommissie, het zag er heel mooi uit.

Cock had goed gescoord met geen enkele hele hoge Par als resultaat. Daar waar hij een echte Par scoorde, is het denkbaar dat je zelf niet veel punten scoort, verder zou je 3,4 (5)  pnt. per hole moeten kunnen maken, dus Birdies en Eagles waren heel goed mogelijk ...! Dat is echt leuk!

Toch blijft het blijft voor iedereen hetzelfde: goed spelen, dan scoor je hoog, ondanks je eigen hoge/lage handicap. Bij de heren. Nr. 2 Rob de Groot en nr. 1 Ton van der Steen beide met 64 pnt.! Zelf heel regelmatig gespeeld, (bijna) overal een prima afslag, gelukkig vonden mijn flightgenoten Miel en Marie een veel te ver geslagen bal op 16 net voor de sloot ... ! Dat scheelde minimaal een punt.

Al met al: een heerlijke zomerse dag en een hele leuke ontspannen vossenjacht.

Henny Brizzi was nr. 2 met 66 pnt.; ik met 67 pnt. eerste en volgend jaar De Vos.
 
Gr. Tonny van der Steen - Ketelaars

Klik hier voor de foto's
 
DE PAR VAN COCK

« Terug