DE LOONSCHE DUYNEN OP DUTCH OPEN 2022

07-06-2022

Door Peter Lommers

De Golfclub heeft tijdens de Dutch Open met een groot aantal vrijwilligers op hole 1 als steward mogen acteren. Gedurende 4 dagen hebben we op hole 1 de toeschouwers in goede banen mogen leiden, op tijd de toeschouwers laten stilstaan en met veel plezier de toeschouwers ook het bordje SILENCE laten zien, zodat de speler tijdens zijn slag niet wordt gehinderd door onnodige afleiding. We hadden als golfclub de verantwoordelijk om dit te regelen op de teebox, langs de hole en zeker ook op en rond de green.

Als vrijwilliger sta je dichtbij, je voelt de emotie van de speler bij een goede chip, maar ook zeker bij een matige afslag of een slechte chip. Jazeker ook die hebben we gezien.

Als alle spelers op hole 1 hadden afgeslagen hebben we zeker op zaterdag en zondag alle gelegenheid gehad om op Bernardus verder te gaan kijken naar de wedstrijd. En zoals we allemaal hebben gezien op zondag een fantastische playoff. En voor diegene die er nog waren een topafsluiting in het Crewcafé.

De organisatie heeft na afloop alle vrijwilligers, bijna 1000 vrijwilligers van vele golfclubs, bedankt. De vrijwilligers van onze club kijken met veel plezier terug op deze editie van de Dutch Open, en we hopen dat ook in 2023 Bernardus weer openstaat voor een nieuwe Dutch Open.
DE LOONSCHE DUYNEN OP DUTCH OPEN 2022

« Terug