Clubtraining 2022

30-11-2022

Eerste serie clubtrainingen van start!
 
Maar liefst 85 personen hebben zich voor de najaarserie van de clubtrainingen, geïnitieerd door het bestuur van de Golfclub, opgegeven! De deelnemers zijn verdeeld over 14 groepen. De trainingen vinden op maandag, donderdag en zaterdag plaats en worden verzorgd door de golfprofessionals Hein Kaal, Clive Jarratt, Bas van de Veerdonk en Jeroen Dackers (reserve) van de Hollandsche Golfschool
 
Alle onderdelen van het spel worden behandeld in trainingen waar, naast het sportieve aspect, ook vooral het sociale element centraal staat. 
 
De Hollandsche Golfschool heeft de trainingsvideo’s, die de NGF in samenwerking met de PGA heeft gemaakt, voor deelnemers en andere geïnteresseerden op een rijtje gezet.  Via QR codes op dit kaartje zijn deze te vinden.

In het voorjaar 2023 (maart/april) gaan we een nieuwe ronde clubtrainingen organiseren. De leden ontvangen hiervoor tijdig, via de mail, informatie. Alle clubleden, óók de deelnemers aan de najaars-clubtrainingen, kunnen vanaf dat moment weer aanmelden.

Voor de foto's klik hier.
Clubtraining 2022

« Terug