Bericht van de Ladies

01-07-2021

Bericht van de Ladies

De naam van onze club mag dan veranderd zijn, maar dat wil nog niet zeggen dat sommige dingen niet gewoon bij het oude kunnen blijven!

In deze zomermaand juli, wordt een mooie traditie voortgezet en wel de dag waarop de Dames een golfwedstrijd spelen met de Heren van onze golfclub. Dit jaar zal deze happening plaatsvinden op dinsdag 13 juli  en hiervoor zijn alle dames èn heren van onze golfclub uitgenodigd zich in te schrijven.

We spelen een Texas Scramble-variant en hoewel het in eerste instantie de bedoeling was dat er alleen voor 18 holes ingeschreven werd, hebben wij gemeend dat deze oergezellige dag ook open moet staan voor mensen die alleen maar 9 holes kunnen/willen spelen. Dit kun je dan aangeven in het vakje “Bericht voor de wedstrijdleiding” bij de inschrijving via de website.

Vanaf 10.00 uur zal de koffie/thee klaar staan en om 11.00 uur beginnen we de wedstrijd met een shotgun start op 18 holes. Na afloop van de wedstrijd vindt de prijsuitreiking plaats onder het genot van een hapje en een drankje, hopelijk op het terras! Het inschrijfgeld bedraagt 10 euro en is alleen door de deelnemende dames te voldoen, omdat de Heren zijn uitgenodigd! Ook een mooie traditie toch?!

Er zijn nog plaatsen beschikbaar, dus schrijf je snel in en doe mee!

In augustus spelen wij, dames op dinsdag, gewoon lekker onze wedstrijden met de verschillende spelvormen zoals o.a. Stableford, Strokeplay en Eclectic maar in september staan er weer een paar speciale wedstrijddagen op het programma, zoals de Vriendinnendag op dinsdag 7 september. Hiervoor kun je ook een vriendin uitnodigen, die geen lid is van onze club. We hopen binnenkort met meer informatie te kunnen komen t.a.v. het programma en de kosten.

Ook staat op 14 september een Goede Doelen Wedstrijd gepland en ook hieromtrent komen wij later terug met meer details.

Voor nu wensen wij iedereen een fijne zomer en hopelijk zien wij elkaar op onze mooie golfbaan bij één van de gezellige damesdagwedstrijden?!

Hartelijke groet,
Leonie | Lenie | Vera | Petra | Ronny | Tonny | Patricia
 
 Bericht van de Ladies

« Terug