Activiteiten maart 2023

26-02-2023

Langzaam komen we weer richting de lente en de ACCO heeft in de weekenden weer een aantal mooie wedstrijden in de planning.
 
Natuurlijk staat de laatste Winter Beker - zondag 12 maart - op het programma waarna de einduitslag voor de dames en heren opgemaakt kan worden. Mocht je nog niet eerder hebben deelgenomen dan is dat geen enkel probleem want we maken er een leuke afsluiting van.
 
Op zaterdag 25 maart is de Openingswedstrijdvan het zomerseizoen. We gaan er een mooie en gezellig ronde van maken. We spelen dan een teamwedstrijd, de spelvorm is Chapman Greensome. We starten vanaf 11 uur. En uiteraard zijn golfers die 9 holes willen spelen van harte welkom!

Wat is Chapman Greensome?
Chapman Greensome werkt als volgt: er zijn teams van 2 spelers: Beide spelers slaan af, daarna slaan de beide spelers met elkaars bal. Daarna wordt gekozen welke de "beste" bal is en waarmee verder wordt gespeeld. Daarna wordt er om en om verder gespeeld totdat er is uitgeholed of er geen stableford punten meer te behalen zijn. Verdere info komt in Proware. Als er vragen zijn kan je bellen of mailen met de wedstrijdleiding, zie Proware.

Op 7 april start de Vrijdagmiddagborrelweer. Samen golfen, borrelen en snacken!

Tot slot gaat ook de komende maanden het Matchplay Clubkampioenschap van start. Via een aparte e-mail krijg je meer informatie over de opzet en de wijze van inschrijven.

Met vriendelijke groeten,
Thomas Arts
Activiteiten maart 2023

« Terug