ACCO - SEPTEMBER 2023

30-08-2023

De zomervakantie is in Nederland weer bijna voorbij, maar in september hebben we nog meer dan genoeg activiteiten gepland.
  
Natuurlijk hebben we de steeds terugkerende activiteiten zoals het vierde gezellige BBB rondje op vrijdagmiddag 1 september en de vijfde maandbeker, dit keer op zondag 17 september.

En nog twee laagdrempelige activiteiten: 
 
Op zondag 10 september is er een leuke, gezellige en spannende wedstrijd. Wedstrijdvorm: Fourball hidden holes. Het spel wordt gespeeld in een team van 2, in een flight van 4. Je speelt je eigen bal, je medespeler doet dit ook gedurende 18 holes. Na het uitholen noteer je het aantal slagen van de speler met de minste slagen uit het team op de kaart met daarbij de naam. Iedere speler moet minstens 8x zijn score gebruiken, er blijven dus nog 2 vrij scores over. Aan het eind lever je de kaart in bij de organisatie. De organisatie heeft een enveloppe liggen met daarin de 9 holes die tellen voor de uiteindelijke uitslag. Deze worden vooraf in de enveloppe gedaan maar pas achteraf bekend gemaakt bij het inleveren van de scorekaart. Zo wint het team (je kunt je eigen team indelen en anders doet de wedstrijdleiding dat voor je) met de minste aantal slagen over die 9 holes.
 
En op zondag 24 september een 9-holes teamactiviteit. Laten we kijken of we dit keer een grote opkomst kunnen krijgen voor 9-holes door het zo laagdrempelig als mogelijk te maken! Je schrijft in als team van twee personen (of je wordt gekoppeld aan een andere golfer). Als team speel je steeds de beste bal. Het bijzondere is dat je handicap op een leuke manier een plek gaat krijgen 😊. In september mag de Presidentscup op zaterdag 30 september niet ontbreken.  Inschrijven daarvoor is al mogelijk! Meer informatie over deze speciale dag heb je al in een mail ontvangen.
 
ACCO vrijwilligers
In de augustus Nieuwsbrief werd een oproep gedaan voor versterking van de ACCO (die alle wedstrijden organiseert) en dit leverde verschillende reacties en vragen op. Voor alle duidelijkheid, je hoeft (mag wel!) niet lid van de ACCO te worden om mee te helpen bij een wedstrijd. Je kunt zelf (of samen met een vriend/-in) aangeven welke wedstrijd je leuk vindt. Kijk hierbij naar de wedstrijdkalender en laat je verder informeren!

Dus laat graag snel iets van je horen aan:   Met vriendelijke groet,
Felix van Heesbeen
 
ACCO - SEPTEMBER 2023

« Terug