ACCO Activiteiten april

30-03-2023

De zomertijd is ingegaan en de ACCO heeft in april weer een aantal mooie activiteiten in de planning.

Op 7 april start de BBB oftewel de vrijdagmiddagronde weer. Samen met clubgenoten of niet-leden in een team golfen, borrelen en snacken! Introduceren van niet-leden kan via Proware.

Direct daarna op maandag 10 april hebben we de Paaswedstrijd, een laagdrempelige activiteit waarbij je als team van twee golfers kan inschrijven. Voor beide evenementen krijgt u nog een aparte email met uitleg.

Het zomerseizoen is weer gestart en vrijwel elke maand wordt er een Maandbeker georganiseerd. De eerste van de reeks is op zaterdag 15 april en u kunt inschrijven via Proware. Ook als u het een keer wil “proberen” dan vinden wij dat als organisatie alleen maar leuk!

De laatste activiteit van april is de Oranjewedstrijd op Koningsdag, donderdag 27 april.

De organisatie is druk bezig om er weer een onvergetelijke dag van te maken ... Reken in ieder geval op ontvangst met koffie en iets lekkers vanaf 9.30 uur, daarna om 10.30 uur de traditionele Shotgunwedstrijd (18 holes) met strijd om de prachtige en felbegeerde Oranje-jasjes  en de best geklede dame/heer. Bij hole 1 en 10 zal voor een kort, maar leuk en lekker oponthoud gezorgd. Schrijf je op tijd in, want ‘vol is vol’. Aanmelden als team van 2 spelers is mogelijk, bij inschrijving de naam van je teamgenoot vermelden. Overige flight voorkeuren worden niet gehonoreerd. Meer info over deze wedstrijd volgt.
ACCO Activiteiten april

« Terug