2e Serie Clubtrainingen van start

07-02-2023

Begin januari werden alle leden van Golfclub De Loonsche Duynen uitgenodigd zich aan te melden voor de Clubtrainingen voorjaar 2023, als vervolg op de geslaagde trainingen in de laatste maanden van 2022.
 
De verwachting was dat we méér aanmeldingen zouden krijgen dan de 85 van vorig jaar. Daarom hadden we op voorhand 27 trainingsuren beschikbaar gesteld voor inschrijving.
De interesse bleek echter zo enorm dat we in overleg met het golfpark extra uren hebben geregeld. Het eindresultaat is dat we vanaf half februari met 35 groepen van 6 clubleden gaan trainen. Alle groepen zitten helemaal vol, hetgeen impliceert dat er 210 leden hun vaardigheden gaan verbeteren.
 
Als bestuur zijn we natuurlijk blij met dit resultaat. Het geeft aan dat het een wenselijke activiteit is en dat we daarmee de leden wat extra’s kunnen bieden. Daar doen we het tenslotte allemaal voor.
 
Een groot deel van de deelnemers behoort nog niet tot de golfers die regelmatig meedoen aan clubactiviteiten. Wellicht dat ze, na positieve ervaringen met de Clubtraining, ook eens deel willen nemen aan andere clubactiviteiten, zoals wedstrijden en/of de inmiddels populaire “9 Holes Vrijdagmiddag Golf (3B)”. Dat zou ons als bestuur ook deugd doen!
 
Het plan is om na afloop van deze Clubtrainingen weer een afsluitende 9-Holes-wedstrijd te organiseren, waarbij we de leden die daaraan deelnemen een drankje en hap(je) aanbieden namens de golfclub.

De deelnemers aan de Clubtraining worden hierover tijdig geïnformeerd en te zijner tijd gevraagd zich in te schrijven via Proware. De voorlopige datum voor deze afsluiting is zaterdag 13 mei.
 
We wensen als bestuur iedereen een leuke en leerzame training toe.
2e Serie Clubtrainingen van start

« Terug