Golf, een introductie

Wil je weten waarom golf zó leuk is en wil je graag een keertje kennismaken met golf?


We hebben diverse mogelijkheden! Bezoek onze GRATIS Probeer Golf Dagen, of neem een kennismakingsles ... zie de mogelijkheden onder de foto.

 

Bezoek onze gratis PROBEER GOLF DAGEN, klik hier


Samen met de Hollandsche Golfclub organiseren we deze iedere maand waaronder op De Loonsche Duynen. Zodat je gratis met anderen kunt proeven hoe het is om te golfen. Dit betekent natuurlijk niet dat onze deuren op andere dagen ‘gesloten’ zijn. Integendeel, we zijn altijd ‘open’ voor iedereen die wil weten hoe het is om te golfen. Kom gewoon langs voor informatie (bij de receptie) en als er tijd is, geven we je graag een rondleiding …


Of boek een CLINIC, klik hier


En kom zelf met een groepje familie of vrienden ‘kennismaken' met golf. Tijdens een clinic maak je kennis met alle onderdelen van het golfspel: afslaan (de bal zo ver mogelijk slaan), korte slagen vanaf het gras, putten (soort midgetgolf) en natuurlijk ga je ook golfen op onze (kleine) golfbaan. Jouw feestje kun je afsluiten in de Brasserie met een hapje en drankje.
 

Of boek een KENNISMAKINGSLES, klik hier


Een kennismakingsles, voor max. 2 deelnemers, zodat je met vertrouwen op onze kleine golfbaan gaat golfen. Want onze kleine golfbanen zijn superleuk! En voor iedereen!

Of wil je eerst gewoon meer weten over golf? Dat kan ook, klik hier voor meer informatie.

Heb je vragen?
Stuur een e-mail naar activiteiten@hollandschegolfclub.nl

Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.