De perfecte plek om te leren golfen


Leren golfen op Golfpark De Loonsche Duynen is fantastisch!


Wanneer het jou leuk lijkt om te leren golfen, dan zit je bij ons goed. Er komen niet alleen mensen vanuit Waalwijk en Loon op Zand naar ons toe om te leren golfen, maar ook beginnende golfers uit de regio’s van Tilburg en Den Bosch weten de weg naar onze golfbaan goed te vinden.


Beginnen met golfen

Wanneer je bij ons begint met leren golfen, dan is het behalen van je baanpermissie je eerste doel.

Pakket 1 - Golfstart Plus biedt jou, naast het verkrijgen van de eerste golfvaardigheden, ook de gelegenheid om te ontdekken of golfen iets voor jou is. Na de zes golflessen van dit pakket krijg je je baanpermissie. Met het behalen van je baanpermissie begrijp je de basisvaardigheden van het golfspel en mag je bij ons de baan in om daar verder te gaan met het leren golfen. Ondanks je baanpermissie ben je nog steeds een beginnend golfer. Je baanpermissie is dan ook alleen geldig op onze eigen golfbaan. Veel mensen schrijven zich daarom na het behalen van hun baanpermissie direct in voor Pakket 2 - Op weg naar Handicap 54.


Je handicap 54 halen

Om het golfspel beter onder de knie te krijgen, is het behalen van je Handicap 54 een aanrader. Naast dat het behalen van Handicap 54 een voorwaarde is om op andere golfbanen te mogen spelen, leer je door de extra golflessen ook veel beter golfen. Dat maakt het golfen direct veel leuker.


GVB halen

Het Handicap 54 pasje, is in de plaats gekomen van het GVB. Wanneer men het nu over je GVB halen heeft, dan bedoelen ze eigenlijk je handicap 54 halen. Het is maar dat je het weet.


Beter leren golfen

Na het behalen van je Handicap 54 examen kun je nog steeds heel veel beter worden. Veel oefenen en de baan ingaan om een rondje te spelen, is daarom een absolute aanrader. Daarnaast kun je ervoor kiezen om onder begeleiding van de golfpro nog beter te leren golfen. Dat kan eenvoudig door lessen te boeken bij de pro, of je in te schrijven voor Pakket 3 - Handicap 54 en lager.


De perfecte plek om te leren golfen

Golfpark De Loonsche Duynen is in onze ogen de perfecte plek om te leren golfen.

Uiteraard hebben wij een mooie driving range en staan onze golfprofessionals voor iedereen klaar die wil beginnen met golfen. Daarnaast beschikken wij ook over een uniek aantal oefenfaciliteiten.

Direct links naast het clubhuis ligt een grote glooiende oefengreen en achter het clubhuis ligt een chip- en pitching green met bunkers. Daar houdt het echter niet mee op.

Rechts naast de driving range vind je nog een putting green, nog een chip- en pitching green en een chipping green met een kleine bunker.

Aan de andere kant van de driving range hebben wij een grote chip- en pitching green met rondom een enorme bunker. Ook daar kun je in alle rust prima aan je korte spel werken.

Vanaf de andere kant van de driving range kun je vanaf het gras ballen slaan. Dat kan in Nederland maar bij een select aantal golfbanen.

Om het helemaal af te maken beschikken wij ook over een aantal korte par 3 holes, die uitermate geschikt zijn voor mensen die net met golfen zijn begonnen.

Al met al hebben wij echt alles in huis om jou goed te leren golfen.

Neem daarom vandaag nog contact met ons op om je op te geven of om meer informatie aan te vragen.