Coronamaatregelen


Update per 5 november 2020:

In verband met de nieuwe coronamaatregelen gaat het lesgeven iets anders dan normaal gesproken ... zie de aanbevelingen van de NGF hieronder welke wij opvolgen:

Zoals jullie al mee hebben gekregen zijn er nieuwe maatregelen die ook betrekking hebben op Golfstart en Open Golfdagen.
  • Golflessen, clinics, trainingen en andere vormen kunnen voor golfers van 18 jaar en ouder maximaal in groepjes van twee plaatsvinden, dit is exclusief pro. Dit mag in meerdere groepen van 2 personen, met als voorwaarde dat er duidelijke afbakening zit tussen de groepen. Dus als er een les op de driving range is met 6 personen, dan deelt u dit bijvoorbeeld als volgt in: 2 matten, 1 mat vrij, volgende 2 matten etc. Een andere voorwaarde is dat de groepjes van 2 niet mengen. Dit om te voorkomen dat een besmet persoon de hele groep infecteert. Het is de bedoeling dat men na afloop van een training of les de sportaccommodatie zo snel mogelijk verlaat.
     
  • Kinderen en jongeren tot en met 17 jaar hoeven geen 1,5 meter afstand te houden. Wanneer jeugd en kinderen samen sporten, hoeven zij niet te worden opgedeeld in groepjes van twee. 
Heb je vragen of opmerkingen? Laat het ons weten!