23e NGF Bird Watching Day

Voor ‘vroege vogels’  ... leer de ‘birdies’ in de baan nog beter kennen!

In samenwerking met de Vogelbescherming én de Nederlandse Golf Federatie gaan we weer vogels tellen op zaterdag 7 mei a.s. tijdens de 23e NGF Bird Watching Day.

De golfbaan is met zijn bomen, struiken, waterpartijen en rietkragen een waar eldorado voor talloze vogelsoorten. Tijdens het ochtendgloren gaan we de vogelpopulatie op de golfbaan inventariseren op zicht en/of geluid onder leiding van 2 vogelspotters.

Iedereen die de vogels een warm hart toedraagt is meer dan welkom om aan te sluiten tijdens deze ochtend.

Om 6.30 uur ’s ochtends vertrekken we vanaf het clubhuis voor de wandeling door de baan. Rond 8.15 uur zijn we weer terug in de Brasserie en sluiten we samen af met broodjes en koffie, aangeboden door de golfclub (vereniging).

"Met veel vogelsoorten in Nederland gaat het niet goed", aldus de Vogelbescherming. Daarom wil de Vogelbescherming de samenleving - dus ons! - directer bij haar werk betrekken.
  • Ben je lid van Golfclub De Loonsche Duynen én vind je het leuk om mee te doen? Meld je dan aan via IntoGolf (Proware)! Klik hier.
  • Ben je Golfstarter op De Loonsche Duynen en wil je meedoen? Stuur een email met je naam en mobielnummer naar de Activiteitencommissie, klik hier.
Enne ... heb je een verrekijker? Vergeet deze dan niet mee te nemen!