Sanctie

 
Sanctie op niet naleven van de regels

Wij snappen dat al deze strikte regels kunnen duizelen en dat je niet altijd in de gaten hebt dat je iets verkeerd doet. Hier zullen wij altijd aan denken als we je aanspreken op jouw gedrag of houding. Om te zorgen dat de regels zoveel mogelijk worden nageleefd én om te voorkomen dat er waarschuwingen voor Golfpark De Loonsche Duynen volgen, moeten wij een sanctie stellen.
  • Wij wijzen er op dat jong en oud te allen tijde de aanwijzingen van de medewerkers, stewards en pro's moeten opvolgen!
  • Indien je dit niet doet, volgt er eerst een waarschuwing. Deze wordt doorgegeven aan de directie van Golfpark De Loonsche Duynen en het bestuur van de golfclub. Je ontvangt dan een mail ter bevestiging.
  • Mocht je daarna nog steeds de aanwijzingen niet willen opvolgen, dan mag Golfpark De Loonsche Duynen je voor één maand de toegang tot het park ontzeggen. Zou jammer zijn, toch?

Als Golfpark De Loonsche Duynen moeten wij - net als onze gasten - voldoen aan de regels. De gemeente heeft het recht om te controleren of Golfpark De Loonsche Duynen én haar gasten aan de eisen voldoen. Indien niet ... een boete is hoog!