Corona | Golf

Maategelen per 5 juni 2021
Verdere verruiming openingstijden van de Brasserie, van 9.00 - 22.00 uur. Gasten zijn binnen ook weer welkom. Harken worden weer teruggelegd, beperkingen holecups en ballenwassers worden teruggedraaid. Kleedkamers en douches mogen weer open.

Maatregelen per 19 mei 2021
Verruiming van openingstijden terras, van 9.00 - 20.00 uur.

Maatregelen per 28 april 2021
Terras open van 12.00 - 18.00 uur. Brasserie nog gesloten.

Maatregelen per 16 maart 2021
Je mag weer 'gewoon gezellig' met 4 personen in één flight golfen!

Maatregelen per 15 december 2020
In vervolg op de persconferentie van minister-president Rutte van 14 december jl., gelden ook voor De Loonsche Duynen nieuwe maatregelen. Deze maatregelen hebben wij ontvangen via de NGF en NVG en zijn als volgt:

Recepties blijven open maar maximeer het aantal mensen dat tegelijk aanwezig is bij de receptie tot een minimum.
Dit betekent dat van je flight slecht 1 (één) persoon naar binnen komt om aan te melden voordat je je ronde gaat lopen. Hetzelfde geldt voor de toiletten. Gaat er iemand naar het toilet dan wacht de ander buiten.

Golfen mag met max. 2 personen in een flight.
Heb je met z'n drieën of meer een starttijd geboekt? Dan vragen we jullie onderling een keuze te maken wie er speelt en met z'n tweeën te komen. We snappen dat dit niet leuk is, maar wij houden ons aan de regels. Alleen op deze manier mogen we blijven golfen.

De golfshop is dicht, er zijn geen shopverkopen.

Golflessen in groepen van 2 personen is toegestaan.
Golflessen, clinics, trainingen en andere vormen kunnen voor golfers van 18 jaar en ouder maximaal in groepjes van twee plaatsvinden, dit is exclusief pro. Dit mag in meerdere groepen van 2 personen, met als voorwaarde dat er duidelijke afbakening zit tussen de groepen. Dus als er een les op de driving range is met 6 personen, dan delen we dat als volgt in: 2 matten, 1 mat vrij, volgende 2 matten etc. Een andere voorwaarde is dat de groepjes van 2 niet mengen. Dit om te voorkomen dat een besmet persoon de hele groep infecteert. Het is de bedoeling dat men na afloop van een training of les het golfpark zo snel mogelijk verlaat. Het kan zijn dat de Gemeente Loon op Zand nog met aanvullende regels komt.

Kinderen tot en met 12 jaar hoeven geen 1,5 meter afstand te houden.
Wanneer jeugd tot 18 jaar samen sporten, hoeven zij niet te worden opgedeeld in groepjes van twee.
 

Nieuwe maatregel per 1 december 2020

Vanaf vandaag is het landelijk verplicht om in publieke binnenruimtes een mondkapje te dragen.

Dit geldt dus ook op De Loonsche Duynen! Houdt hier dus rekening mee voordat je het clubgebouw of de brasserie binnen stapt. De mondkapjesplicht geldt voor iedereen van 13 jaar en ouder.

(Klik op afbeelding voor meer informatie)


 
Klik op afbeelding voor vergroting